Σχετικά με εμάς

Λίγα λόγια για το Meltemi

Η εταιρεία Meltemi Yacht Rigging Ltd ιδρύθηκε το 1989, η έδρα της βρίσκεται απέναντι από την Μαρίνα του Καλαμακίου, Μεταμορφώσεως 2 στον Άλιμο. Διαθέτει επίσης ιδιόκτητη υπερσύγχρονη μηχανουργική μονάδα εκτάσεως 700 m2 σε βιοτεχνικό χώρο 4500 m2 στην Ριτσώνα Χαλκίδας.

Η κύρια απασχόληση της εταιρείας είναι, η κατασκευή και η φροντίδα της ιστιοφορίας των ιστιοπλοϊκών σκαφών όλων των τύπων, από μία βάρκα 3 μέτρων μέχρι ένα Mega Yacht 50 μέτρων.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές επιλογές η εταιρεία μας, αναλαμβάνει ανοξείδωτες κατασκευές τεντών – στεγάστρων αλλά και κάθε τύπου διακοσμητική λύση σε οποιοδήποτε χώρο σε όλη την Ελλάδα.

Αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την προμήθεια, την κατασκευή και την τοποθέτηση όλων όσων απαιτούνται για την άρτια λειτουργία ενός Ιστιοφόρου.

Ειδικά στην μηχανουργική της μονάδα κατασκευάζει από προφίλ αλουμινίου των Γαλλικών εταιρειών AG+ (για σκάφη μέχρι 10 μέτρα) και της πρωτοπόρου εταιρεία SPARCRAFT (για κάθε τύπο ιστιοπλοϊκού σκάφους) κατάρτια όλων των τύπων.

Έχει την δυνατότητα να επισκευάσει ιστούς αλουμινίου έχοντας ειδικές ηλεκτροκολλήσεις, και φρέζες καθώς και προσωπικό εκπαιδευμένο για το σκοπό αυτό.

Διαθέτει ειδικευμένο προσωπικό που αναλαμβάνει την επισκευή και κατασκευή κάθε αρματωσιάς διαθέτοντας περιστροφικές πρέσες συρματόσχοινων της Σουηδικής εταιρείας WIRETEKNIK πιστοποιημένες με ISO για σύρματα από 2,5 mm έως και 32 mm.

Συνεργάζεται με ειδικευμένους οίκους στην Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι σε θέση να αναλάβει και τις πιο πολύπλοκες και δύσκολες κατασκευές.

Η έδρα της εταιρείας είναι επανδρωμένη με προσωπικό με αγωνιστική εμπειρία πάνω στην ιστιοπλοΐα και έχει την δυνατότητα να συμβουλέψει τους πελάτες της για την ιδανική λύση του εκσυγχρονισμού της ιστιοφορίας κάθε σκάφους.